Hyvinvointialueet
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Työikäisten sote-palvelujen tietofoorumi

26.elo 12:00 16:00

Elokuun työikäisten sote-palvelujen tietofoorumissa julkaistaan Hyvinvointialueiden työllistymistä ja työkykyä tukevat sosiaali- ja terveyspalvelut 2024 -kyselyn tulokset. Tietofoorumi järjestetään yhdessä THL:n kanssa. 

THL ja Hyvil toteuttivat keväällä 2024 kaikille hyvinvointialueille, Helsingin kaupungille ja HUS-yhtymälle suunnatun Hyvinvointialueiden työllistymistä ja työkykyä tukevat sosiaali- ja terveyspalvelut 2024 -kyselyn. Kysely suunniteltiin yhteistyössä STM:n, TEM:n ja Kuntaliiton kanssa. Tiedon keräämisen tarpeellisuuden ajurina toimi sote-uudistus sekä valmistelussa oleva TE24-uudistus. 

Tilaisuuden alustajina ja vetäjinä toimivat kyselyaineiston analyysin ja julkaisun tehneet THL:n ja Hyvilin asiantuntijat sekä kommentaattoreina ja keskustelijoina ministeriöiden, hyvinvointialueiden ja yhteistyökumppaniorganisaatioiden asiantuntijat. 

Kohderyhmä: Tietofoorumi on suunnattu kaikille hyvinvointialueiden sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijoille ja työntekijöille, jotka työssään kohtaavat työikäisiä 18-64 vuotiaita työelämän ulkopuolella olevia tai erilaisia työ- ja toimintakyvyn haasteita omaavia asiakkaita tai osallistuvat heille suunnattujen palvelujen johtamiseen, suunnitteluun ja kehittämiseen. Tilaisuus on tarkoitettu myös kumppaniorganisaatioille, joiden kanssa työllistymisen ja työkyvyn tuen yhteistyötä ja yhdyspintaa rakennetaan. 

Järjestämispaikka: Tilaisuus on maksuton Teams-hybridiseminaari (os. Kuntatalo, Toinen linja 14, Hki 53, kokoushuone B3.8 Kalkki). Tilaisuutta ei tallenneta.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään keskiviikkona 21.8.2024. 

Ilmoittautuessasi saat varmistussähköpostin ilmoittautumisestasi sekä kalenterimerkinnän, johon tilaisuuden Teams-osallistumislinkki päivitetään ilmoittautumisen päätyttyä. 

HUOM! Mikäli ilmoittaudut läsnäosallistujaksi Kuntatalolle, etkä pääsekään paikalle, peruthan ilmoittautumisesi hyvissä ajoin! Peruutus- ja osallistumistavan muutosohjeet saat varmistussähköpostissa. 

Materiaalit: Tietofoorumin alustusten materiaalit lisätään tälle sivulle kaikkien hyödynnettäviksi. 

OHJELMA: Tilaisuuden tarkempi ohjelma lisätään, kun se valmistuu. 

Kuntatalo

Toinen linja 14
Helsinki, 00530 Suomi