Hyvinvointialueet

Hyvinvointialueyhtiö Hyvil Oy:n toimitusjohtajaksi on valittu Minna Korkiakoski-Västi

Hyvinvointialueyhtiö Hyvil Oy:n hallitus on valinnut Hyvilin uudeksi toimitusjohtajaksi HTM Minna Korkiakoski-Västin.

Toimitusjohtajan tehtävämme herätti laajaa kiinnostusta. Valintamme kohdistui alan rautaiseen ammattilaiseen.  Minnalla on pitkä ura sosiaali- ja terveydenhuollon erilaisissa johtamistehtävissä, valmiita verkostoja hyvinvointialueiden toimintaympäristössä sekä kokemuksen tuoma näkemys hyvinvointialueiden arjen haasteisiin ja mahdollisuuksiin.”, hallituksen puheenjohtaja Helinä Perttu kertoo.

Korkiakoski-Västi siirtyy tehtävään Keski-Pohjanmaan hyvinvointialuejohtajan virasta ja hän aloittaa tehtävässä toukokuun aikana.

Olen kiitollinen saamastani luottamuksesta tulla johtamaan ja rakentamaan uutta omistajiensa näköistä ja tarpeiden mukaista Hyviliä. Haluan omalta osaltani olla yhteistyön ja siltojen rakentaja. Minulle tulevaisuuden Hyvil on hyvinvointialueiden asiantuntijatuki, mutta myös vahva edunvalvoja ja hyvinvointialueiden yhteisen äänen kannattelija.

Hyvinvointialueyhtiö Hyvil Oy palvelee Hyvinvointialueen päättäjiä eli luottamushenkilöitä, viranhaltijoita tai työntekijöitä. Hyvil tarjoaa neuvontapalveluja, lainsäädäntötyöhön vaikuttamista sekä verkostoja kokemusten vaihtamiselle ja yhteiselle vaikuttamiselle. 

Lisätietoja:

Helinä Perttu

hallituksen puheenjohtaja

+358 40 315 2490

helina.perttu@keusote.fi