Hyvinvointialueet

Hyvil nyt kaikkien hyvinvointialueiden edunvalvonnan tuen ja palvelutoiminnan yhtiö

Hyvinvointialueyhtiö Hyvil Oy:n osakeanti päättyi maaliskuun 31.3.2023. Kaikki hyvinvointialueet, HUS-yhtymä ja Helsingin kaupunki ovat tehneet määräaikaan mennessä osakeantipäätöksen ja toimittaneet allekirjoitetun merkintäsitoumuksen. Hyvilin hallitus päätti 3.4.2023 hyväksyä kaikki tehdyt osakemerkinnät.

– Voimme näin ollen jatkossa palvella ja tarjota edunvalvonnan tukea koko hyvinvointialuekentälle. Sovitamme toimintamme omistajiemme tarpeisiin, korostaa Hyvilin toimitusjohtaja Johanna Sorvettula.

Hyvil aloitti palvelutoimintansa 1.1.2023. Se antaa omistajilleen asiantuntijapalveluita ja neuvontaa käytännön kysymyksissä ja soveltamisen tuessa, lainsäädäntöön vaikuttamistyössä sekä kotimaisten ja EU-verkostojen ylläpidossa. Hyvil palvelee suomeksi ja ruotsiksi.

Toiminnassa on mukana ydinverkostoja, teemaryhmiä ja tietofoorumeita. Alueiden tietohallintoyhteistyöfoorumi AKUSTI ja Pelastustoimen kumppanuusverkosto ovat siirtyneet Hyvilin perustoiminnoiksi. Hyvil on Suomen Lääkevahinkokorvausosuuskunnan jäsen.

Lisätietoa:


Johanna Sorvettula

Johanna Sorvettula
toimitusjohtaja
+358 9 771 2067, +358 50 472 1378
johanna.sorvettula@hyvil.fi